VOORWAARDEN VANAF 1 JUNI

Beste gast,

We zijn erg blij dat we de deuren vanaf 1 juni weer voor jullie mogen openen. Zoals ieder restaurant moeten ook wij ons aan de richtlijnen van de overheid houden. Dit betekent dat een bezoek aan Zeldzaam er iets anders uit gaat zien dan je gewent bent. Wij zullen er alles aan doen om de beperkingen niet ten koste van onze Zeldzame gastvrijheid te laten gaan. Hieronder lees je hoe je kunt reserveren en wat je de komende tijd kunt verwachten.

We zijn zoals altijd 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Aangezien we een beperkt aantal plaatsen hebben is reserveren voor zowel de lunch als het diner aan te raden en werken wij in shifts. Kijk voor de beschikbare tijden in het schema hieronder.

- Tussen 10.00 uur en 11.30 uur zijn wij open voor koffie met gebak op inloop.
Hiervoor hoef je dus niet te reserveren. Wel zullen wij de verplichte triage vragen aan je stellen.

 • Je kunt reserveren voor de volgende tijdvlakken:1e Shift lunch inloop tussen 11.30 uur en 12.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 13.15 uur.
  2e Shift lunch inloop tussen 13.30 uur en 14.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 16.30 uur.
  1e Shift diner inloop tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 19.00 uur.
  2e Shift diner inloop tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk. Eindtijd is sluitingstijd.

  Mocht je dus uitgebreid willen lunchen of dineren dan adviseren wij je om in de 2e shift te komen.

Verder willen wij jullie vragen om de volgende voorwaarden goed door te nemen.

 • Bij binnenkomst word je opgevangen door 1 van onze medewerkers. Deze zal je nogmaals vragen of je gezondheidsklachten hebt. Mocht dit niet zo zijn dan vraagt deze je om je handen te desinfecteren en begeleiden we je naar je tafel. Ook zullen wij e.e.a. aan je uitleggen omtrent looproutes etc. Mocht er een rij ontstaan voor het terras, zorg dan dat je ook hier 1,5 meter afstand houdt.
 • Reserveren kan voorlopig met maximaal 2 personen tenzij het personen uit 1
  huishouden betreft. Aangezien dit voor ons niet te controleren is vragen jullie met klem om hier eerlijk over te zijn. Mocht bij een controle van de Gemeente blijken dat jullie wel bij elkaar aan tafel zitten maar niet uit 1 huishouden komen dan zullen wij een eventuele boete op jullie verhalen.
 • Wij gaan ervan uit dat iedereen ( ook eigenaar en medewerkers van Zeldzaam) de regels van het RIVM in acht neemt omtrent hygiëne, afstand en gezondheid. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om aan te schuiven bij een andere tafel of (staand) uitgebreide gesprekken met elkaar te voeren.
 • Reserveringen voor de dag zelf nemen wij alleen telefonisch aan (0318-510500).
  Voor opvolgende dagen kunt u onder voorbehoud uw reservering ook doorgeven via de mail (info@zeldzaam.com). Wij bellen u dan zsm terug om de reservering te bevestigen. Reserveringen voor het terras worden aangenomen voor de 2 opvolgende weken zodat wij goed in kunnen spelen op weersveranderingen en eventuele versoepelingen of aanscherpingen.
 • Wij reserven bij mooi weer ook op het terras. Mocht het weer omslaan en heb je voor buiten gereserveerd dan kan het zijn dat wij binnen geen plek voor je hebben.
 • Mochten we tussen of tijdens de shifts vrije tafels hebben dan kunnen wij deze
  opvullen met passanten. De verplichte triage vragen stellen wij dan aan de deur. Ook voor een borrel ben je dus tussen de shifts door van harte welkom. Hiervoor hoef je niet te reserveren.
 • Bezoek je Zeldzaam dan ga je automatisch akkoord met bovenstaande
  voorwaarden. Het zal ( tijdelijk ) ( aan ) passen en meten worden maar wij zullen ons uiterste bestdoen om van elk bezoek een feestje te maken! Wij hopen per 1 juli wat meer ruimte te krijgen waardoor we weer terug kunnen naar instaptijden naar wens.

Tot snel!
Met gastvrije groet,

Team Zeldzaam
ZELDZAAM