VOORWAARDEN VANAF 1 JUNI

Beste gast,

We zijn erg blij dat we de deuren vanaf 1 juni weer voor jullie mogen openen. Zoals ieder restaurant moeten ook wij ons aan de richtlijnen van de overheid houden. Dit betekent dat een bezoek aan Zeldzaam er iets anders uit gaat zien dan je gewent bent. Wij zullen er alles aan doen om de beperkingen niet ten koste van onze Zeldzame gastvrijheid te laten gaan. Hieronder lees je hoe je kunt reserveren en wat je de komende tijd kunt verwachten.

We zijn zoals altijd 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Aangezien we een beperkt aantal plaatsen hebben is reserveren voor zowel de lunch als het diner aan te raden. Alleen op vrijdag en zaterdag werken wij met lunch en diner met shifts.

Kijk voor de beschikbare tijden in het schema hieronder.

 • Wij zijn dagelijks vanaf 11.00 uur geopend voor een kop koffie, een borrel, een smakelijke lunch of een lekker diner. Reserveren is NIET verplicht. Vooral in het weekend is reserveren wel aan te raden.
 • Van zondag tm donderdag kan je reserveren of langskomen op een door jou gewenst tijdsstip. Op deze dagen gelden er dus geen shift tijden.

Op vrijdag en zaterdag werken wij met onderstaande shifts.

1e Shift lunch inloop tussen 11.30 uur en 12.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 13.15 uur.

2e Shift lunch inloop tussen 13.30 uur en 14.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 16.30 uur.

1e Shift diner inloop tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk en eindtijd is 19.00 uur.

2e Shift diner inloop tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Eerder aanschuiven is niet mogelijk. Eindtijd is sluitingstijd.

Mocht je dus op vrijdag of zaterdag uitgebreid willen lunchen of dineren dan adviseren wij je om in de 2e shift te komen.

Verder willen wij jullie vragen om de volgende voorwaarden goed door te nemen.

 • Bij binnenkomst word je opgevangen door 1 van onze medewerkers. Deze zal de beschikbaarheid controleren en je naar je tafel begeleiden.
 • Reserveren kan voorlopig met maximaal 2 personen tenzij het personen uit 1
  huishouden betreft. Ook kan je bij Zeldzaam reserveren voor 1 van onze 4
  persoons tafels op 1,5 meter afstand óf 2 tafeltjes naast elkaar reserveren zodat je toch met meer dan 2 personen kunt komen.
 • Op onze bovenverdieping hebben wij voldoende ruimte om ook groepen tot 40 personen te kunnen ontvangen. Hierbij geldt wel ook de 1,5 meter afstand tussen de tafels.
 • Wij gaan ervan uit dat iedereen ( ook eigenaar en medewerkers van Zeldzaam ) de regels van het RIVM in acht neemt omtrent hygiëne, afstand en gezondheid. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om aan te schuiven bij een andere tafel of ( staand ) uitgebreide gesprekken met elkaar te voeren.
 •  Reserveringen voor de dag zelf nemen wij voorlopig alleen telefonisch aan
  ( 0318-510500 ). Voor opvolgende dagen kan je onder voorbehoud je reservering ook doorgeven via de mail ( info@zeldzaam.com ). Wij bellen of mailen je dan zsm terug om de reservering te bevestigen.
 • Voor een borrel hoef je NIET te reserveren. Je bent van harte welkom!

Wij zien jullie reserveringen graag tegemoet!