Lunchen in Veenendaal? Bij Zeldzaam bent u aan het juiste adres!

Wilt u lekker ontspannen lunchen in Veenendaal met uw vrienden of  familie? Of wilt u zakelijk gebruik maken van een snelle lunch? Dan bent u van harte welkom bij Zeldzaam Café Brasserie. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende lunchgerechten, zoals heerlijke verse sandwiches en stokbroodjes, lekkere salades, soepen en warme lunchgerechten. Heeft u onze Club Sandwich al eens geprobeerd? Of ons broodje Carpaccio op Kloosterbrood? Door velen als een van de lekkerste in de regio bestempeld. 

Lunchgerechten voor de kinderen

Onze koks bereiden de lekkerste lunchgerechten voor u en uw gezelschap. Komt u met kinderen? Ook voor de kids hebben wij ruime keuze. Op onze lunchkaart vindt u bijvoorbeeld een broodje hagelslag, broodje Unox of een lekker broodje met pasta. Een kleurplaat en een doosje potloden ligt voor ze klaar. 

Nog meer mogelijkheden in ons restaurant

Naast lunchen kunt u bij ons ook heerlijk dineren met uw gezelschap, borrelen met collega's of een high tea / high wine reserveren met vrienden. Verder hebben wij op onze eerste verdieping een grote, multifunctionele feestzaal. Ideaal voor feesten, recepties en vergaderingen voor ruim 100 gasten. Naast lunch, diner en borrel in ons restaurant verzorgen wij ook catering aan huis en voor bedrijven. U kunt bij ons terecht van een eenvoudige lunch tot aan een heerlijk buffet. 

Kom lunchen in Veenendaal bij Zeldzaam

Heerlijk lunchen in Veenendaal doet u bij Zeldzaam Café Brasserie. U bent van harte welkom. Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Bel dan naar 0318 - 510 500.