Afhalen

Afhaalkaart

Bekijk onze afhaalkaart (PDF)

Voor catering in Veenendaal en omgeving

Wilt u thuis een onvergetelijke dag of avond organiseren voor uw familie en vrienden met een heerlijk buffet? Heeft het managementteam een vergadering gepland waarvoor de lunch verzorgd dient te worden? Dan moet u bij ons zijn. Wij verzorgen de catering voor Veenendaal en omliggende plaatsen. Bij ons staat kwaliteit en (smaak)beleving voorop.

Bedrijfscatering

Heeft u iets te vieren? Niets is fijner dan uw eigen bedrijfslocatie te veranderen in een feestlocatie. U kunt kiezen voor een warm en koud buffet, diverse hapjes of een heerlijke barbecue. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij regelen het voor u. Wilt u dat wij ook zorgen voor passend meubilair, statafels, een bar en servies? Ook dat is geen enkel probleem.

Verder kunnen wij ook voor bedrijfspresentaties, vergaderingen en andere gelegenheden de catering verzorgen, geheel naar wens samengesteld.

Catering aan huis

Wilt u met vrienden en familie een verjaardag of ander jubileum vieren en wilt u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt? Wij maken uw feest compleet met een uitstekend verzorgde catering. Geniet van onze culinaire hoogstandjes, zoals koude hapjes, tapas, salades, warm en / of koud buffet of barbecue. Bovendien kunnen wij ook zorgen voor de aankleding. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Wij verzorgen de catering voor Veenendaal en omliggende plaatsen

Van lunch tot een uitgebreid buffet.Voor catering van topkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u ook genieten van onze catering? Neem dan contact met ons op.